KAKO LAHKO PLAČAM SVOJE NAROČILO?

 

Naročilo lahko plačate s kreditno kartico (Mastercard ali Visa), z uporabo PAYPAL in s plačilom po povzetju.

KAKO DOLGO TRAJA DOSTAVA?

Večina naročil je odposlanih naslednji delovni dan. Od predaje pošiljke na Pošto je 98% verjetnost, da boste naročilo prejeli naslednji delovni dan.

ALI LAHKO NAROČENE IZDELKE ZAMENJAM?

Seveda. Vse naročene izdelke nam lahko vrnete, mi pa vam bomo v vrednosti nakupa ustvarili kodo, ki jo boste lahko porabili ob naslednjem nakupu na spletni strani. Pri vračilu je ključno, da kosi še niso bili nošeni ali oprani v pralnem stroju.

ALI LAHKO IZDELKE S SPLETA KUPIM V VAŠI TRGOVINI NA PRAŽAKOVI ULICI 8?

Ne. Ponudba izdelkov na spletni strani je ločena od ponudbe v naši fizični trgovini. Izdelkov na spletu ne boste našli v trgovini in obratno.

SO POPUSTI NA SPLETU VEDNO KADAR SO POPUSTI V TRGOVINI?

Akcije spletne in fizične trgovine niso vezane ena na drugo. Torej, če so popusti v spletni trgovini to ne pomeni nujno, da so tudi v fizični in obratno.

LAHKO NAROČENE IZDELKE, V PRIMERU DA NISO VREDU, PRINESEM V VAŠO TRGOVINO, KJER MI JIH ZAMENJATE OZ. POPRAVITE?

Žal ne. Prodajna programa sta ločena in zato tovrstne menjave niso mogoče. Izdelke pošljete nazaj na naš naslov in ostalo se dogovorimo.

KAKO SI LAHKO POMAGAM Z MERAMI IN VELIKOSTMI?

V kolikor že imate kakšen naš kos, vam predlagamo, da ga izmerite v širini prsi (pod rokavi) in dolžini (od rokava do konca). Dobljene mere primerjajte z navedenimi velikostmi pri vsakem kosu. Ker je vsak kos unikaten, se mere po številkah pogosto ne ujemajo in so pri vsakem drugačne.